Mötesrum

Optimera dina möten efter behov! Vi erbjuder två olika lösningar:

  1. Ett gemensamt digitalt mötesrum, t ex i Microsoft Teams Room, som ansluter externa deltagare med de som är närvarande i rummet
  2. Valfri enhet och programvara anslutes till konferenssystemet som sömlöst inkluderar fysiska deltagare i det digitala mötet

Förkonfigurerad rumslösning

En Meetingbar (en soundbar med inbyggda kameror, microfoner), och en kontrollplatta ansluts till TV och nätverk i det fysiska rummet. Ett digitalt mötesrum tilldelas enheterna och tillsammanns utgör de sedan kärnan i en rumsbaserad lösning.

Rummet går nu att boka som Plats för möte och deltagarna kan välja mellan att fysiskt eller digitalt närvara i rummet.

Trådlös dongel medföljer om presentatören finns i det fysiska rummet och vill dela något från sin egan dator, externa delar sin skärm som vanligt.

Bring Your Own Meeting (BYOM)

BYOM bygger på att användaren tar med sig sin egen laptop med USB-port och använder valfri samarbetsapp eller molntjänst. Plugga bara in din laptop så är allt klart.

TV, konferenskamera och högtalartelefon ansluts till en sammankopplande enhet som din dator sedan ansluter sig till trådbundet.

Trådlös anslutning finns som tillval.

Arbetsplats för videosamtal

En arbetsplats anpassad till digitala möten med världens första videokonferensbildskärmar som har certifierats för Microsoft Teams!

Inbyggd kamera, två högtalare och en särskild Microsoft Teams-knapp för snabba möten.
Välj en storlek som passar dig.